Moeder, leerkracht, dochter, echtgenote, zus, vriendin en eigenaar van Van Moois. Niet in een bepaalde volgorde. 
Er zitten zoveel mogelijkheden in het leven, 
en in jou en mij,  dat maakt dat bovenstaand rijtje met gemak nog veel langer had kunnen worden! (maar af en toe niks doen is ook een kunst he? En belangrijk!)
Mijn creatieve brein ziet mogelijkheden,  maakt vaak meer plannen dan er tijd is en zoekt naar mooie momenten om te vieren. 

Elke koffie een feestje, elke bestelling een vreugdedansje in mijn hart, het 'wat is mama zijn heerlijk' gevoel als mijn zoon op de fiets vertrekt naar school en 
me uitzwaait tot hij me niet meer kan zien, de te gekke mensen in mijn leven.. 

Kijk, ik houd ook zeker van ritme hoor, en structuur is thuis en in de klas ook fijn en heel belangrijk en ik kan ook echt genieten van rust. Maar dat wordt dagelijks gemengd met mijn slingerophangmentaliteit -officieel is dat natuurlijk geen woord, maar het omschrijft mijn karakter denk ik heel goed, haha- en dat maakt het allemaal even wat leuker! Mijn naam past dan ook best goed bij was ik wil brengen in de wereld. 

Die slingerophangmentaliteit dus (en je mag afhaken hoor, no hard feelings). Ik leg hem even uit: waarom koffie drinken als je cappuccino kunt maken?​ Deze denkwijze kun je overal op toepassen. 

Ik hou van mooie spullen, om ze te hebben (ik ben best hebberig, dat is dan wel weer jammer), ze te gebruiken en daar dan heel hard van te genieten en vaak zwijmelend te zuchten en om ze te maken. 

'Er wat moois van maken!' Dat is denk ik de slogan van mijn leven. -Al typend kom je op goede ideeen.-


In de webshop vind je posters waar je je huis nog een extra beetje mooi mee kan maken, vind je kaarten waarmee je iemands dag mee kan opfleuren, kun je mokjes bestellen met elk gewenst woord of zin als persoonlijk kadootje of om lekker zelf van te genieten & zet er dan gelijk wat moois op zodat je niet alleen maar van je koffie heel blij wordt! 

Naast de webshop is Van Moois er ook voor 
soon to be parents, verloofde geliefden,  mensen die op zoek zijn naar unieke producten of kadootjes of voor degene met het idee die handen nodig heeft om er voeten aan geven ;) 

Nou, aangenaam!

Liefs, Marije


 


 

 

 

   

    

© 2017 - 2020 Van Moois | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel