In de Van Moois shop is het mogelijk om een eigen Custom Made Poster te bestellen! Jouw favoriete quote in mooie handgeschreven letters met brush of kroontjespen-  op maat gemaakt – helemaal voor jou alleen.  Een zin die je raakt, een leuke quote voor in huis of als lief cadeautje om iemand te bedanken of even een hart onder de riem te steken.

Hoe te bestellen?
Via het kopje contact kun je mij een bericht sturen, waarin je aangeeft wat je wensen zijn; je quote of tekst, de afmetingen van je poster en eventueel kleurgebruik. Na ontvangst neem ik zo snel mogelijk contact met je op en bespreken we alle details. Een A4 proster bestel je voor 17,50 euro + verzendkosten. Een ander formaat is uiteraard ook mogelijk. Vermeld het dan onder het kopje specifieke wensen

Omdat je Custom Made Poster helemaal op maat wordt gemaakt is de levertijd iets langer dan een regulier product uit de shop. Heb je hem nodig voor een specifieke datum? Laat het me weten zodat ik er rekening mee kan houden en hij op tijd bij je in huis is.

   

    

© 2017 - 2020 Van Moois | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel