Jullie gaan trouwen! Yay!
Van 
harte gefeliciteerd.
Een hele leuke tijd breekt aan; de voorpret!

Misschien heb je het plaatje van jullie dag al jaren in je hoofd, of zijn jullie samen nog op zoek naar jullie stijl. Jij gaat je droomjurk vinden, hij de mooiste auto. Jij maakt een mapje aan op Pinterest, hij geniet van een afstandje van jouw enthousiasme; en hoe deel je de dag in, van welke bloemen word jij blij? Dat is nog maar een klein stukje van wat je allemaal mag gaan verzinnen om van jullie trouwdag de mooiste dag van je leven te maken! 

Een belangrijk onderdeel daarvan is de weddingstationary. 
Daarbij denk je wellicht als eerst aan de trouwkaart. Maar er is meer om uit te kiezen, zoals een Save the date, een dagplanning, naamkaartjes en menu's voor bij het diner en niet te vergeten de enveloppen. Misschien ben je op zoek naar een persoonlijk logo wat terug te zien is op jullie stationary en ook op de dag zichtbaar zal zijn op het welkomstbord of de liturgie bij jullie kerkelijke inzegening. 

Je ziet het al, er is veel om aan te denken en er zijn -gelukkig ook- genoeg mogelijkheden! 

Je ziet hier een aantal voorbeelden van stationary van Van Moois.

Mijn passie en werk, waar ik zo van geniet, is om naar jullie te luisteren en met jullie mee te denken, om zo die unieke set te creëren die bij jullie droombruiloft past.

Mocht je meer willen weten over weddingstationary van Van Moois, over hoe het proces verloopt en wat je wat betreft kosten kunt verwachten, vul dan het contactformulier in.

Een hele fijne voorbereidingstijd gewenst!
 

 

   

    

© 2017 - 2020 Van Moois | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel